Blog Sayfalarınıza Forum Ekleyin

0 yorum



Blog Sayfalarınıza Forum Ekleyin
Blog sayfalarınızın içerisinde diğer web siteleri gibi forum sayfası olmasını isterseniz doğru yere geldiniz. Çoğu insan blog sayfalarını günlük gibi kullanır ve sade olmasını ister fakat bazı arkadaşlar ise ücretsiz olduğu için çeşitli projelerini bu platform üzerinde hayata geçirme taraftarıdır. Blog sayfalarınızın içerisinde artık forum da ekleyebilirsiniz.
Lafı uzatmadan bu işin adım adım nasıl olacağına geçelim:
1- http://www.up4um.com/ adresine girin.
2- Aşağıdaki resimde de gördüğünüz üzere Enter your e-mail yazan bölüme kullandığınız bir mail adresinizi yazın ve go tuşuna basın.
blogger forum
3- Get The Code bölümünde oluşan forum kodunu kopyalayın.
blogger forum
4- Kopyaladığınız kodu Yerleşim > sayfa öğeleri > gadget ekle > html / javascript ekle – yolunu izleyerek bog sayfanıza entegre ediniz.
blogspot forum widget
Buraya kadar yaptıklarınız doğru ise sayfanızın sağ tarafında forum girişi için bir buton belirecektir ve blog okuyucularınız bu butona tıklayarak sayfanızdan ayrılmadan ve üye olmak zorunda kalmadan forumu kullanabilirler.
blogspot forum
blogger forum widget
Bu işlemlerin ardından forumun görselliği ile alakalı değişiklikler yapabilirsiniz.

Bu Bilgiyi Paylaş :

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger