İnternetten Para Kazanma Yolları

0 yorum

Share |







İnternetten Para Kazanma Yolları


Google Adsense nedir?
Adsense sitenizin içeriğini otomatik olarak tarayarak sitenizin içeriğle alakalı google reklamlarını sitenizde yayınlayan ve ziyaretçilerinizin reklamları tıklamasıylada size tıklanan reklam başına ödeme yapan bir sistemdir.
Ayrıca sayfanıza yerleştireceğiniz Google arama motoruylada para kazanabilirsiniz.Şu andada bir çok web masterında kullandığı  ve oldukca iyi şekilde para kazandıkları ve en çok tavsiye edilen sistemdir.
 Çok farklı reklam şekli olduğu içinde sitenize şekilsel olarak tam uyum sağlayabiliyor.
Örnek resimdeki reklamlardan birinin tıklanması durumunda Google ile reklam veren arasındaki anlaşma durumuna göre site sahibine belli oaranlarda ödeme yapılır.

Bu örnek resimde de arama için adsense bir örnek verdik.



WEB SAYFANIZDAN PARA KAZANIN

ADTECH Reklamları
PPC (Pay-per-Click - Klik Başına Ödeme), PPM (Pay-per-Impression - Gösterim Başına Ödeme) ve PPA (Pay-per-Acquisition - Satış/Aksiyon Başına Ödeme)... ADTECH size varolan tüm reklam tiplerini tek bir çatı altında ve en yüksek kazanç oranları ile sunmaktadır.
Web sitelerinin içerikleri ve formatları farklıdır. ADTECH, her içerik kategorisine ve formata göre reklam tipleri ve seçenekleri sunuyor ve "web siteniz ile uyumlu reklam tipi" politikası ile, yüksek reklam gelirlerini garanti ediyor.

PPA (Pay-per-Action/Acquisition)
Türkiye'nin ilk "Affiliate Networku" Ringofon temelleri üzerinde kurulan ADTECH, satış/aksiyon başına en yüksek ücretleri teklif ederek liderliğini korumaktadır.

PPC (Pay-per-Click)
ADTECH portföyünde, piyasa koşullarında oranlar ile "Tıklama Başına Ödeme" esaslı reklam seçenekleri bulabilirsiniz. Özellikle sitenizin içeriği ile uyumlu reklamlara yer verdiğiniz takdirde, bu reklam tipi ile en yüksek gelirleri elde edersiniz.

PPM (Pay-per-Impression)
Çok yakında ADTECH reklam tipleri arasında eklenecek olan "Gösterim Başına Ödeme" ile, yüksek trafikli web sitelerinizden maksimum geliri elde edebileceksiniz.

LAS (Leased Ad Space)
ADTECH, "Sabit Reklam Programı" ile web sitelerinizin reklam gelirlerini GARANTİ ediyor. Eğer siz de, özgün içerikli ve günlük 5.000+ tekil hitli bir web sitesine sahipseniz, bu program sizin için...

www.adtech.com



İnternetten Para Kazanma Yolları(1)


Adbux.org
internette sıkça örneklerine rastladığımız "internetten para kazan" temalı websitelerinden biri. adbux reklam gelirlerinin büyük bölümünü reklamların hedef kitlesine, yani reklamlara tıklayarak adbux'a para kazandıran kullanıcılara dağıtma iddiasında. adbux kullanıcıları, sisteme login olduktan sonra listelenen web linkleri 30 saniye boyunca açık tutuyorlar ve bunun karşılığında 0,01$ kazanıyorlar. ayrıca üye olurken kendilerini referans olarak gösteren her kullanıcının tıkladığı sitelerden de aynı miktarda kazanıyorlar.
zaten websitesini rakiplerinden ayıran yönü de, sizi referans olarak gösteren kullanıcıların kazançlarının yüzde yüzünün hesabınıza yansıyor olması.
web sitesindeki "how adbux works" kısmındaki basit hesaba göre 10 tane kullanıcı sizi referans olarak gösterirse ayda 30 dolar kazanabilirsiniz.
günde 10 reklama tıklarsanız: 0,10 dolar
sizin adbux'a üye yaptığınız 10 kullanıcı 10 reklama tıklasa: 1 dolar
haftada : 7,70 dolar
ayda : 30,80 dolar
şu anda günde ortalama 10 adet reklam yayınlanmakta. site yakın gelecekte reklam verenlerin çoğalacağını ve kullanıcıların kazançlarının da buna paralel olarak artacağını öngörmekte. mevcut sistemde paypal hesabınıza para yatırılıyor. bildiğim kadarıyla türkiye'de paypal'den nakit paraya çeviren bir sistem mevcut değil. fakat adbux'dan elde edeceğiniz kazançlarınızı yine paypal ile ödeme kabul eden websitelerinde kullanabilirsiniz.
bir başka detay ise sadece 1 seviye aşağınızdaki üyelerden para kazanıyor olmanız. yani ahmet üye olurken sizin takma adınızı referans olarak verdiyse, ahmet'in kazançları size de kazandırıyor, fakat ahmet'i referans olarak gösterenlerin kazançları size yansımıyor. kısacası çok da dallanıp budaklanan bir saadet zinciri sözkonusu değil.
ödemenin yapılabilmesi için hesabınızda 10 dolar birikmesi gerekiyor. 


Adbux.org'a üye olmak için tıklayınız



Bux3-Turkiye--Bux3 nedir?

Bux3 ün mantığı da diğer PTC ( Paid to Click ) firmalar gibi reklam pazarından pay alma üzerine kuruludur.Reklam veren firmalar Bux3 e 5 veriyorsa,kullanıcı olarak bizlerde bu payın yarısını almaktayız.Bu şekilde reklam veren firmalar,birebir reklamının aracı olan Bux3 ve kullanıcı olarak sizler bu pastadan bir pay çıkarırsınız.

Bux3 un aşamaları tamamlanmış ve şu an aktif olarak reklamlara tıklanabilinmektedir.Günlük reklam potansiyeli 10'dan aşağı düşmemektedir.Günlük eklenen reklamları karşılaştırdığımızda ortalama bu sayı 20 yi bulmaktadır.En büyük etken olan reklam sayıları standart sayılarda tutulmaktadır.Tıklama karşılığı olarak 1 cent öngörülmüş.Bu bir standart olarak Kaliteli ve Düzgün hizmet veren firmalar için uygun bir miktardır.Çünkü alt üyeler ve günlük tıklamaları hesaba kattığınızda büyük miktarlarla karşılaşırsınız.

Siteye üye olurken register seçeneğini tıklıyorsunuz ve açılan sayfada isim e-mail gibi bilgilerinizi veriyorsunuz.Üyelik ücretsizdir.Kredi kartı gibi önemli bilgilerinizi kayıt aşamalrında ve sonrasında vermiyorsunuz.

Üyeliğiniz tamamlandıktan sonra artık para kazanabilirsiniz.Siteye giriş yaptıktan sonra Surf ads seçeneğini tıklayarak reklamları izlemeye başladığınızda,tıklanan link başka bir sayfada açılacak ve açılacak olan sayfanın sol üst köşesinde,30 saniye geri saymaya başlayacaktır.Bu süre sonunda hesabınıza 1 cent eklenmiş olacak.

Günde 15 dk nızı ayırdınız

Her gün 10 reklama tıklarsanız = 0.10$
10 alt üyeniz her gün 10 reklama tıkladı = 1.10$Aylık kazancınız = 33$

veya

Hergün 10 reklama tıkladınız =0.10$
50 alt üyeniz hergün 10 reklama tıkladı =5.10$
Aylık kazancınız =153$

Bux3 e üye olmak için tıklayınız

Görüldüğü gibi çok fazla üye bulmanıza gerek kalmadan iyi bir gelir elde edilebiliyor.Bunu dahada arttırabilirsiniz.

Hesabınız ve Üye yapabilmeniz için

Hesabınızda biriken parayı,üye kodunuzu,referanslarınızı ve kişisel bölümünüzle ilgili bilgilerinizi siteye üye olduktan sonra MyStats sekmesine tıklayarak görebilirsiniz.Arkadaşlarınızı üye yapabilmeniz için size verilen üye kodunuzu kullanmalısınız.Üye kodunuz MyStats sekmesinde To refer others,use yazan cümlenin yanında koyu renkli olarak yer alacaktır.

Bux3 e üye olmak için tıklayınız

Paramı Nasıl Alacağım?

Bux-to güvenilir paypal ile ödeme yapıyor.Henüz Alertpay a geçiş yapmadı.Ödeme miktarı 10$ a ulaşınca ödeme talep ediyorsunuz.Ödeme talep etmek için MyStats sekmesinden Cashout/Convert seçeneğini tıklıyorsunuz ve açılan bölümde ( Convert to Cash Via Paypal ) seçeneğini tıklıyorsunuz.Böylece paranız Paypal hesabınıza aktarılıyor.

Bux3 e üye olmak için tıklayınız

Webmaster'lar için

Ek özellik olarak tabi bu isteğinize bağlı hesabınız 1.99$ olduğunda 100 gösterimlik reklam hakkı kazanabilirsiniz.Yani reklam verirseniz tıklanan reklamlar içinde sizin web sitenizinde yer alır.Webmasterlar için güzel bir sistem.Bunu uygulamak içinde mystats sekmesinde cashout/convert seçeneğinden (convert to ads) linkini tıklayıp gerekli işlemi gerçekleştirebilirsiniz.Günlük 100 tekil hit sizi çok yükseklere çıkarabilir.Bunu daha da arttırabilirsiniz.

Bux3 e üye olmak için tıklayınız





A.W Surveys-Yabancı Para Kazanma Sitesi

A.W surveys bir anket sistemidir.Çalisma sekli söyledir.Internette firmalar A.W surveyse kendi siteleri hakkinda insanlarin görüslerini bildirmeleri için bazi sorular verirler.Bizde bu sorulari A.W surveys araciligi ile cevaplayarak bu siteler hakkinda görüslerimizi belirterek para kazaniyoruz.Bu siteler hakkinda görüslerimizi ingilizce olarak yaziyoruz.Fazla uzun cümleler kurmak yerine bir iki cümle yazmaniz yeterli.Para olarakta baslanciçta 6$ bonus,anket basi ortalama ise 4$ para aliyoruz.75$hesabiniz biriktiginde paypal olarak ödeme aliyoruz.Her referans üyeniz için de hesabiniza 1.25$ ekleniyor.


Daddy Bux-Yabancı Para Kazanma Sitesi
Bu sitenin de çalisma sekli bux.to adbux mantiginin aynisidir.Kayit olduktan sonra tiklama basina 1 cent veriyor.Yanliz su an için sitede günlük 4-7 arası reklam bulunuyor.PTC tikla kazan modelleri arasinda adbuxtan sonra iyi olarak gösterebilirim.Prensip ve çalisma sekli diğer PTC lerle aynıdır.Hesabınız 8.9 $a ulaştığında ödeme talep edebiliyorsunuz.


İnternetten Para Kazanma Yolları


Bux-to Türkiye--Bux to nedir?

Dünyanın en kaliteli ve en güvenilir PTC (Paid to Click) yani tıkla kazan sitesidir.

Bux-to nun mantığı şöyledir.Reklam veren şirketler diyelimki kendi reklamını yayınlaması için bux-to ya 5 lira verdi.Bux-to da bu reklamları izlememiz karşılığında bu 5 liranın 2 sini bize verdi.Sonucta herkes karlı.

Bux-to'da takip ederseniz gün içerisinde aktif olarak normal üyeler için standart 10-15 bu sayı bazen 30 u bulabiliyor,premium üyeler için standart 40-50 reklam ,bu sayılar gün içerisinde verilen reklamlar dahilinde artış gösteriyor.

İster evde ister işyerinde veya internet cafede siteye giriş yapıp para kazanmaya başlayabilirsiniz.Tıklanan her reklam karşılığında size 1 cent veriliyor.Para az gibi görünüyor fakat izlediğimiz reklam sayılarına göre çok uygun ve güzel bi alt üyelikli sisteme ulaşabilirseniz çok güzel paralar kazanabilirsiniz.

Siteye üye olurken açılan sayfada sağ üst köşede register linkini tıklıyorsunuz.Form kayıt tablosu karşınıza çıkıyor ve gerekli kayıt işlemlerini burdan yapıyorsunuz.Kredi kartı ve buna benzer önemli bilgiler vermiyorsunuz.Kayıt aşamasında (referrer) referans adını boş bırakmayınız.Boş bırakıldığında sistem otomatik olarak başka birini referans olarak atayacaktır.(bu yabancı da olabilir).Bu site üzerinden yönlendirildiğinizde referrer kayıt formunda otomatik olarak çıkacaktır.Başka referansınız varsa onu yazabilirsiniz.

Üyeliğinizi tamamladıktan sonra artık para kazanmaya başlayabilirsiniz.Siteye giriş yaptıktan sonra Surf ads sekmesini tıklayarak açılan linklere tıklıyoruz ve yapmamız gereken sadece 30 saniye açılan reklamları izlemek.Reklamlar ayrı bir pencerede açılıyor ve sol üst köşeden 30 sn geri saymaya başlıyor.Geri sayım bittiğinde 1 cent hesabımıza otomatik olarak ekleniyor.

Buxto'ya üye olmak için tıklayınız

Günde 15 dk zamanımızı ayırarak neler yapabiliriz?

Her gün 50 reklama tıklarsanız = 0.50$
10 alt üyeniz her gün 50 reklama tıkladı = 5.5$
Aylık kazancınız = 165$

veya

Her gün 10 reklama tıklarsanız = 0.10$
10 alt üyeniz her gün 10 reklama tıkladı = 1.10$
Aylık kazancınız = 33$

veya

Hergün 10 reklama tıkladınız =0.10$
50 alt üyeniz hergün 10 reklama tıkladı =5.10$
Aylık kazancınız =153$

veya

Hergün 50 reklama tıkladınız =0.50$
50 alt üyeniz hergün 50 reklama tıkladı=25.50$
Aylık kazancınız =765$

veya

Hergün 50 reklama tıkladınız =0.50
100 alt üyeniz hergün 50 reklama tıkladı=50.50

Aylık kazancınız =1515$

Buxto'ya üye olmak için tıklayınız

Gördüğünüz gibi alt üyeler ile aylık iyi bir gelir elde edilebiliyor.Bunu dahada arttırabilirsiniz.

Sitede gün içerisinde yaklaşık 15-20 (premium üyeler için 40-50 ) arası reklam çıkıyor. Tıkladığınızda reklamlar yeni bir sayfada açılıyor ve 30 saniye geri sayıyor. Geri sayım bittiğinde 1 cent hesabınıza ekleniyor. Tek alt seviyeli bir üyelik sistemi var. Yani yalnızca Direct Referrals'larınızdan kazanıyorsunuz. Ama onların kazancının %100'ü de sizin hesabınıza ekleniyor. Aynı reklamlara 24 saat sonra tekrar tıklayabiliyorsunuz.

Güvenlik olarakta ciddi bir güvenlik sistemi var sitenin.Bir bilgisayarda çok fazla hesap açıp arama yapılmaması için önlemler var.Bir bilgisayarı sadece tek bir kişi kullanabilir.

Hesabınız ve Üye yapabilmeniz için

Hesabınızda biriken parayı,üye kodunuzu,referanslarınızı ve kişisel bölümünüzle ilgili bilgilerinizi siteye üye olduktan sonra MyStats sekmesine tıklayarak görebilirsiniz.Arkadaşlarınızı üye yapabilmeniz için size verilen üye kodunuzu kullanmalısınız.Üye kodunuz MyStats sekmesinde To refer others,use yazan cümlenin yanında koyu renkli olarak yer alacaktır.

Buxto'ya üye olmak için tıklayınız

Paramı Nasıl Alacağım?

Bux-to güvenilir alertpay ile ödeme yapıyor.Ödeme miktarı 10$ a ulaşınca ödeme talep ediyoruz.Ödeme talep etmek için MyStats sekmesinden Cashout/Convert seçeneğini tıklıyoruz ve açılan bölümde ( Convert to Cash Via Alertpay) seçeneğini tıklıyoruz.Böylece paramız Alertpay hesabımıza aktarılıyor.Alertpay türkiyeye çek olarak ödeme yapmaktadır fakat çek
faiz kesintisiyle elimize geçtiği için bunu e-gold hesabımıza aktardıktan sonra kendi banka hesabımıza çekmek daha kazançlı olacaktır.Bux.to kısa bir süre önce paypal'a ödeme yapmaktaydı.

Yakın zamanda bux.to card'ın çıkması için çalışmalar başlatıldı.Bu şekilde direk banka hesabınıza havale yapılabilecek.

Buxto'ya üye olmak için tıklayınız

Webmaster'lar için

Ek özellik olarak tabi bu isteğinize bağlı hesabınız 19.10$ olduğunda veya 19.10$ bux to ya yatırdığınızda kendi web siteniz varsa bux.to dan 1000 gösterimlik reklam alabilirsiniz.Yani reklam verirseniz tıklanan reklamlar içinde sizin web sitenizinde yer alır.Webmasterlar için güzel bir sistem.Bunu uygulamak içinde mystats sekmesinde cashout/convert seçeneğinden (convert to ads) linkini tıklayıp gerekli işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Buxto'ya üye olmak için tıklayınız






Search-Earn Nedir?

Search-Earn bir Türk firması olarak dünya devlerinden olmaya aday.Sadece Türkiye'de değil Dünya çapındada tanınıyor.Bu tarz arama motoru reklam paylaşım siterlerinde Dünya'da ve Türkiye'de çok büyük bir yere sahip.

Siteye kayıt olduktan sonra Programlar sekmesinden google toolbarına benzeyen küçük bir program indiriyoruz.Toolbar kurulduktan sonra internet explorer in üzerinde sabitleniyor.Program çok kullanışlı.Makinamızı kasmıyor yada çok fazla etkilemiyor.Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra toolbarın arama seçeneğinin yanında linkler beliriyor.Bu linklere her tıklayışınızda yeni bir reklam açılıyor ve (1 puan reklam puanları hesabınıza geçiyor).Toolbar arama motorunu kullandığınızda da (1 puanın kullanım puanları hesabınıza geçtiğini göreceksiniz).

Search-Earn, temel olarak internette arama motorlarını kullananların yarattığı ekonomik değerin kullanıcılarla paylaşılması gerektiği ana prensibi doğrultusunda geliştirilmiştir. Arka planda, matematikçi, istatistikçi, mühendis ve reklamcılardan oluşan bir ekibin gece gündüz çalışması sonucunda ortaya çıkan Search-Earn, kullanıcıların günlük kullanım alışkanlıklarını değiştirmeden gelir sağlamalarını hedeflemekte, kısaca herkesin aramaları ile yarattığı reklam pazarından pay alması gerektiğini savunmaktadır.

Search-Earn’de iki tip üyelik mümkündür. Tamamen ücretsiz olan Standart Üyelik ve tek seferlik 149 US$ üyelik bedeli olan Partner Üyelik.

Search-Earn'e Üye olmak İçin Tıklayınız

Standart Üyelik:

Standart üyelikte, size ait bir kullanıcı hesabı oluşturulur. Üyeler, sistemde aramaları neticesinde karşılarına çıkan her bir reklama tıkladıklarında, 1 S&E puanı kazanırlar. 1000 S&E puanı, 1 US$’a eşittir. Üyelerin, birikmiş puanları 100 US$’a ulaştığında, kendilerinden banka hesap numaraları (IBAN) talep edilir ve ilgili ayın 3. gününde (haftasonuna rastlaması durumunda takip eden ilk iş gününde) üyelerin hesabına yatırılır.

Partner Üyelik:

Partner üyelik, 9.999 kişi ile sınırlandırılmış olup, bedeli tek seferlik 149 US$’dır. Ödenen bu bedel neticesinde Partner üyeler, Standart üyelere göre aşağıdaki ayrıcalıklara sahip olurlar.

Partner üyeler, her yıl Search-Earn sisteminden sağlanan vergi ve yasal karşılıklar sonrası kalan net karın %15’ini, Haziran ayında temettü olarak alırlar. Söz konusu temettü süresiz olup, verasete intikal ettirilebilmektedir.

Partner üyeler, Search-Earn’ün ilk halka arzında, halka arz gelirinin %10’unu bedelsiz olarak alma hakkına sahip olacaklardır.

Referanssız gelen üyeler, sırasıyla Partner üyelerin birincil alt gruplarına dahil edilirler. Bu sayede, Partner üyeler, Standart üyelere göre daha hızlı gruplarını büyütebilmektedirler.

Partner üyelere, reklam anlaşması yapılan firmalardan sağlanan promosyonlardan öncelikli kullanım hakları sağlanır.


Bunun dışında, Standart üyeler ile Partner üyeler, reklam başına aynı kazanç oranına sahiptirler.

Search-Earn parayı nasıl kazandırıyor?

Başta da belirttiğimiz gibi search-earn toolbarını bilgisayarımıza kurduk.Bundan sonra yapmamız gereken açılan reklamları izleyerek ve toolbarı kullanarak para kazanmak.%100 lük search-earn kullanımında aylık ortalama 60$ gibi bir miktara ulaşmak sizlerin elinde.Ama şöyle düşünelim.

25 kişilik alt üyeniz var.Günlük potansiyel kazancınız yani kazanabileceğiniz miktar($100'lük kullanımda) 18.700 puan=18.7$ <=normal hesap (kullanımınıza bağlı olarak değişebilir)

aylık kazancınız: (%100'lük kullanımda) 561$ <= normal hesap (kullanımınıza bağlı olarak değişebilir)

referanslarınız sizin kadar uğraşmadı veya 3'er,5'er kişi üye yaptılar ve böylece 6. seviyeye kadar ulaştınız.Bu şekilde %100 lük kullanımda

aylık kazancınız:1300$-1500$ arası <=ortalama hesap (kullanımınıza bağlı olarak değişebilir)

Görüldüğü gibi search-earn'le bu miktarlara ulaşmak zor değil.Yanlız her iş gibi biraz zamana ihtiyacımız var.Daha sonraları dönüp baktığımızda belkide limiti ve sınırları aşmışta olabiliriz.

Ayriyetten search-earn'nin bazı kampanyaları da var.Bu kampanyalar dahilinde bazı avantajlara sahip olabiliyorsunuz.

SEARCH-EARN'E ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN





Süperteklif Nedir?

Türkiyenin web tabanlı,ilk izinli pazarlama platformu.

SüperTeklif, tanıtım mesajları okumayı avantaja dönüştürüyor! SüperTeklif sayesinde, tanıtım mesajları okudukça kazanacaksınız.
SüperTeklif, izniniz alınarak e-mail'inize gönderilen tanıtım mesajlarını okuyarak kazanmanızı sağlayan bir izinli pazarlama platformudur. SüperTeklif, yaptığı pazarlama çalışmalarından elde ettiği net kazancın yüzde 45'ini üyelerine dağıtır. Günlük tanıtım mesajları, sizin izninizle istediğiniz sayı ve sıklıkta gönderilir.

Üye olduktan sonra yapmanız gereken tanıtım mesajlarınızı okumak! Üstelik üyelik ücreti yok, istenmeyen mesajlar yok! Kazancınızı artırmak için arkadaşlarınızı SüperTeklif'e davet edin! Onlar da kazansın, sizin kazancınız da katlansın!

Paramı nasıl alacağım?

1000 puan=1ytl olarak baz alınmıştır.100.000 puana ulaştığınızda hesabınız 100 ytl ye ulaşmış oluyor.

Hesabınız 100 ytl ye ulaştığında ödeme talebinde bulunuyorsunuz.Daha önceden vermiş olduğunuz banka hesabınıza havale yoluyla ödeme yapılıyor.

Üye olmak için SüperTeklif üyesi bir arkadaşınız tarafından davet edilmelisiniz. Henüz davet edilmediyseniz üzülmeyin, şimdilik kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayın

Süperteklif'e Üye Olmak İçin Tıklayınız





Cash Fiesta Türkiye--Cash Fiesta Nedir?

Cash Fiesta'ya üye olmak için Tıklayıız...

(Önemli Not:Cash Fieastada 1000 puan=1.66$ olarak bazalınmıştır fakat şu istisna ile ;

0-22 arası 0 gold point puanınız*0,010 usd carpılır
22-44 arası 1 gold point puanınız*0,040 "" ""
45-66 arası 2 gold point puanınız*0,333 "" ""
67-88 arası 3 gold point puanınız*0,500 "" ""
89-110 arası 4 gold point puanınız*0,660 "" ""
111-132 arası 5 gold point puanınız*0,830
111-132 arası+1 special offers kaydı 6 gold point puanınız*1 usd carpılır
133-... arası special offer a gerek yok olsada olmasada puanınız*1,666 usd

buda demek oluyorki eğer gerçek anlamda para kazanmak istiyorsak gold pointimizin 133 ve yukarısı olması gerekiyor...aksi halde her 1000 puan=1 cent olarak ekleniyor.Veya gold pointimiz oranında artma gösteriyor.Gold pointinizin artması,cashfiesta barını kullanma sıklığınıza ve üyelerinizin kullanımına bağlı olarak değişmektedir)

Special offerleri kullanarakta puanlarımızın çarpım katsayısını arttırıp 1000 puanı=1$ a kadar eşleştirebiliriz.Bunuda resim yardımıyla gösterelim.





Günlük 5000 puan yaptık+3 special offerimiz var=2.5$gerçek hesap

Günlük 10.000 puan yaptık+6 special offerimiz var=10$ gerçek hesap.

Bütün sistemler kullanımınıza ve çalışmalarınıza bağlı olarak değişmektedir.

İnternette çeşitli para kazanma siteleri var sitemizde yayınlandığı gibi.Bu firma farklı sistemlerle direk kullanıcıya hitap ediyor yani siz fazla arayıp araştırmanıza gerek kalmadan direk reklam bannerlerini veya diğer seçenekleri görebiliyorsunuz.Üyelikten sonra bilgisayarınıza bir bar indiriyorsunuz.Spedia tarzında (not :spedia çok sorunlu çalıştığı için sitede yayınlanmadı) Bu barda otomatik reklamlar çıkıyor.Bu reklamlara tıklama mecburiyetiniz yok.Fakat bu reklamlara tıklarsanız 1 puan otomatik hesabınıza atıyor.Bu barı istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.24 saat açık kalabilir.Saatte ortalama 600 puan atıyor.Yanlız bilgisayar başında olmadığımız zaman veya afk olduğumuz zamanlarda program otomatik olarak (off) konumuna geçiyor ve siz müdahele edinceye kadar bu şekilde kalıyor.Fiesta barla ilgili diğer ayrıntılar aşağıda ayrıntılı olarak verilmiştir.Sitenin veya programlarının çalışmama gibi sorunu yok.Gayet güzel sorunsuz olarak çalışıyor.Ödemeler konusundada bir eksiği olmadığına göre bu sistem önerilebilir.

Ödemelerini çek yolu ile yapıyor.Dünyanın her yerine ödeme yapıyor.

(Not: Gelen Çekler İş Bankasında Bozdurabiliyor.)

Şirket puan sistemi ile çalışıyor. Ay sonunda kazandığınız puanlar Dolara çevriliyor.Üyelerine her 1000 paun için 1,666 $ veriyor.Fakat hangi koşullarda olduğunu yukarıdaki açıklamalarda belirttim.

6 farklı çalışma şekli var

1. Fiesta Bar = Reklam İzleme Yöntemi
2. Bonus Point= Extra Puanlar
3. Fast Money = Sponsonsor Şirketlere üye olarak
4. Referral Program = Üyelik Sistemi
5. Affilicate Program = Webmaster lar için hazırlanmış
6. Mail Okuyarak (bu hiç kullanılmadı)
Cash Fiesta'ya üye olmak için Tıklayıız...

1. Fiesta Bar = Fiesta bar üzerinde reklam veren firmaların bulunduğu bir bardır. Burada çıkan reklamları izleyerek para kazanırsınız.Siteye üye olduktan sonra Fiesta Barı bilgisayara indiriyoruz.Bilgisayarımıza bu barı kurduktan sonra Fiesta Bar ekranın üstüne yerleşiyor ve orada çalışmaya devam ediyor.Fiesta barın üzerinde nekadar puan kazandığınızı ve kaç tane alt üyeniz olduğunu görebilirsiniz.Fiesta bar çok yönlü kullanılıyor.Bütün işlemlerinizi onun üzerinde görebilirsiniz.

Fiesta bar ile ortalama saatte 500-600 Puan kazanabiliyorsunuz.Fiesta barın zaman kısıtlaması yok ,günde 24 saat çalıştırabilirsiniz.

Programla puan kazanabilmeniz için ekranın sağ alt köşesinde bulunan Dolar işaretinin Yeşil olması gerek. Kırmızıya döndüğü zaman mausla Reklamların üzerine gelmeniz yeterli. Fiesta barın üzerinde gezinen küçük bir meksikalı adam var. Bu adam oturduğu zaman ve sağa sola gezdiği zaman Dolar işareti Kırmızıya döner adamın üzerine tıklayarak Dolar işaretinin yeşile dönmesini sağlıyorsunuz.

2. Bonus Point= Fiesta bar ile topladığınız puanlar için Extadan Puanlar Kazanılıyor.

Bonuslar
2000 Puan için 1000 Puan
5000 " 2000 "
10000 " 4000 "
20000 " 6000 "
30000 " 7000 Puan Veriyor.

3. Fast Money = Sponsor şirketlere üye olarak Puan kazanabilirsiniz. Burdada iki Bu ençok kazandıran yöntemlerden birisi en az 6 tane sponsora üye olmanızı tavsiye ederim.
Ne kadar çok üye olursanız saat başı alacağınız para değeri yükseliyor.

Sponsorlara üye olurken dikkat edin...!, Cash fiestada kullandığınız Mail adresini kullanınız yoksa puanlar hesabınıza gelmiyor.Bazı firmalar ise üye olurken kredi kartı talep etmektedir.Bu sitelere güvenmemenizi öneririm.Mümkün olduğunca kredi kartı talep etmeyen offerleri kullanınız.

4. Referral Program =Siz başkalarını kendi referansınızla üye yapıyorsunuz.Kendi üyelerinizin kazandığı puanların % 15 i kadar da sizin hesabınıza ekleniyor.
Cash Fiesta'ya üye olmak için Tıklayıız...

8 basamak üyelik basamak var.

1.basamak üyelerden kazandığının %15 i Kadar
2.basamak üyelerden kazandığının %7 i Kadar
3.basamak üyelerden kazandığının %5 i Kadar
4.basamak üyelerden kazandığının %5 i Kadar
5.basamak üyelerden kazandığının %5 i Kadar
6.basamak üyelerden kazandığının %3 i Kadar
7.basamak üyelerden kazandığının %1 i Kadar
8.basamak üyelerden kazandığının %1 i Kadar alıyorsunuz

5. Affilicate Program = Bu webmaster lar için hazırlanmış bir sistem. Web siteniz varsa buradan reklam ve bannerınızı alarak para kazanabiliyorsunuz.

6. Mail Okuyarak = Size CashFiesta aracılığı ile Mailler yollanıyor.(bu hiç kullanılmadı)

Paramı Nasıl Alacağım?

Her ayın 1'i ile 15'i ve hesabınız 50000 puan'a (50$) ulaştığında çek ödemenizi isteyebiliyorsunuz.Çek ödeme talebi ise şöyle olacak.My Statistics seçeneğine tıkladığınız zaman (ayın 1'i ile 15'i arasında ve hesabınızda 50000 (50$) puan biriktiğinde) request butonu oluşacak.Bu butona tıkladığınız zaman ödeme isteğinizi belirtmiş oluyorsunuz.Daha önceden vermiş olduğunuz isim adına ve adresinize çek geliyor.

Cash Fiesta'ya üye olmak için Tıklayıız...







Reklam TV – Üye Ol




Çalışma mantığı: Reklam izleyerek para kazanmak.
Bilgi: Reklam verenle reklam izleyen arasındaki köprüde izleyene kazanç kapısı açan bir sanal pazarlama sitesidir. Reklam.TV’ye ücretsiz üye olarak;
Yüzlerce firmaya ait binlerce reklam videosunu izleyebilir, izlediğiniz reklamlardan bonus puanlar toplayabilir, reklamlara yorumlar yazabilir, yayınlanan yorumlarınızdan puanlar kazanabilir, arkadaşlarınıza davetler gönderebilir, her üye olan arkadaşınızdan ekstra puanlar kazanabilir, topladığınız puanları paraya çevirerek harcayabilirsiniz.
Üye olmak ve kazanmaya başlamak için tıklayın




Reklamoney – Üye Ol
Çalışma mantığı: Reklam izleyerek para kazanmak.
Bilgi: Reklam izlemek ile birlikte birçok yöntem ile para kazanabileceğiniz bir sisteme sahip Reklamoney. Üye olarak, profil bilgilerinizi tamamlayarak, alışkanlık bilgilerinizi girerek, okulunuzun Reklamoney temsilcisi olarak, sudoku oynayarak ve daha bir çok yol ile para kazanabiliyorsunuz.
Üye olmak ve kazanmaya başlamak için tıklayın.
Bu Bilgiyi Paylaş :

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger