Parça Kontör Satarak Para Kazanmak

0 yorum

Parça Kontör Satarak Para Kazanmak


İnternet dünyasında pek çok para kazanma sistemi mevcuttur. Herkes kendisine göre bir mecrada yer alır ve oradan kazanç sağlamayı amaçlar.

Parça Kontör Sektörüde bu tarz bir kazanç sistemi olarak görülebilir. 2000 yılından daha önceye dayanan bir geçmişi olması, birçok kişiye iyi para kazandırması, birçok kişiyide batırması dikkate alınırsa internet üzerinden yapılan büyük çaplı işlerden biridir diyebiliriz.

Öncelikle Parça Kontör işinde iki ayak bulunduğunu belirtelim.Birinci ayak Toptan olarak satış yapanlar ikinci ayak ise Perakende olarak satış yapanlar.

Burada sizlere iki ayak üzerinden de nasıl para kazanacağınızı kısa bir açıklama ile anlatmaya çalışacağım. İsterseniz ilk ayaktan yani bu işin toptancılığından bahsedeyim.

Parça Kontör Sitesi veya Toptan Satışı:

Birçok kişi bu işi bir web sitesi üzerinden yapmaktadır. Bazı kişiler ise MSN üzerinden devam etmeye çalışmaktadır. Parça kontör işi benimsenmeye başladığı yıllarda web tasarımcılar bu açık kapıyı iyi gördüler ve birkaç site hazırladılar. Bu site sablonu üzerinden gelen her müşteriyi web sitesi sahibi yaptılar. Bu aşamada tasarımcılarda epey para kazandı.

Günümüzde ortalama bir parça kontör sitesi scripti yaklaşık 500 TL ile 2.000 TL arasında alıcı buluyor. Bunların birçoğunun temelinde aynı mantık yatsada sadece kullanıcıya sunduğu görselden ve birkaç ek modülden kazançlarını arttırıyorlar.

Her ne kadar web sitesi şart olmuyor gibi gelse de bayileri bir arada tutmak, gelir ve giderlerini göstermek ve onlara temel manada güven ve çalışma şevki vernek için derli toplu bir web sitenizin olması şart.

Bayilerden bahsetmişken toptan satacağınız için sizin bayileriniz bakkallar, internet cafeler, telefoncular, büfeler vs. gibi sizden alıp tüketiciye satacak yerler olmalıdır. Aksi takdirde fazla bir kazanç elde edemezsiniz.

Siz bayilere uygun fiyatlara kontör satarken, bayiler kendi bulundukları bölgede uygulanan fiyatlandırmaya göre bir fiyat belirleyip satış yapabilir.

Toptan satış yapan bir parça kontör sitesi kontör başına kuruşlarla ifade edilen karlar kazanırken, bunu tüketiciye sunan kişi veya kurumlar daha büyük bir kar marjı yakalamaktadırlar. Bu sebeple toptan satanların kazanç sağlamaları için sürümü arttırmaları, bayi sayısını çoğaltmaları, kesintisiz, güvenilir ve hızlı hizmet vermeleri gerekmektedir.

Piyasada toptan kontör satarak iş yapanların iki çeşit tedarikçisi vardır. Birincisi direkt ellerinde bulunan hatlardan gönderim şeklinde tedarik edilmesi, ikincisi başka siteler üzerinden alarak kullanıcıya ulaştırılması.

1. yolda kar marjı artarken, firmaya yüklediği yükde üst seviyeye çıkmaktadır. Binlerce kontorlü hatta sahip olmak, onlara düzenli olarak kontör yüklemek, onları operatörlerin gazabından korumak, düzenli olarak göndeim yapılmasını sağlamak ve aylık limiti dolunca yenisiyle değiştirmek oldukça zor bir iştir.

Bu sebeple birkaç firma Sim Server adı verilen makinalar geliştirmiştir. Bilgisayar üzerinden 128 sim kartı kontrol edebilen bu sistem kontör gönderimine hız ve kolaylık getirmiştir. Ancak fiyat çıtası biraz yüksekte olması nedeniyle az sayıda firma alabilmiştir.

İkinci yol olan diğer sitelerden almak kolay bir çözüm olsada, güvenilir değildir, yavaştır ve kar marjı azdır. Sizin alım yaptığınız siteninde başka yerden alma olasılığı vardır. Veya dikkatsiz bir çalışma ortamı mevcuttur. Kontör gönderimleri gecikmeli yüklenir, yüklendi denir ama yüklenmez, destek alamazsınız gibi bir çok sorun yaşarsınız. Bu sebeple kolay olmasının yanısıra baş ağrıtıcı bir yoldur.

Bayileri bulmak ve asıl önemlisi çalışan bayilere ulaşmak oldukça zor bir durumdur. Özellikle piyasada çok fazla bu tarz sitenin olması işi zorlaştırır. Başkasının müşterisine ulaşmanız gerekir ki bu tarz müşteriler sadık değildir. İndirim gördükleri yere koşarlar ve sizi bir hafta kullanıp başka bir siteye geçebilirler.

Bu sebeple birçok firma bulundukları illerde çalıştıkları firmalara veresiye açma gibi bir yola başvurmaktadırlar. Normal şartlarde önce ödeme alan ve bunu bakiye istemine ekleyen firmalar bayi sorunu yaşayınca önce bakiye ekleyip, sonra ödeme alır hale gelmişlerdir.

Bu tarz siteler biraz daha pahalıya kontör satsa da daha fazla işlem hacmine erişmişlerdir. Kısacası daha fazla şatış demek daha hızlı büyümek ve daha fazla kazanmak demektir.

Kısaca özetlersek;

Kontor toptancılığı yapmak için önce bir alan adı ve web sitesi alacaksınız.
Bunun reklamını yaparak bayi toplayacaksınız.
Kartlar üzerinden veya başka sistemlerden kontör tedarik edeceksiniz.
Bayileri ya uygun fiyatınızla yada veresiye vererek elinizde tutacaksınız
Daha fazla kazanmak için Güvenilirlik, Kalite, Hız ve Daha Fazla Bayi kriterlerini yerine getireceksiniz.
Perakende Olarak Parça Kontör Satarak Kazanç Elde Etmek

En zahmetsiz ve en iyi kazanç sağlayan sistem budur. Perakende olarak toptan satan sitelerden aldığınız kontörü piyasa fiyatından satarak belirli bir kazanç elde edebilir, dükkanınızın gelirlerine bir kalem daha ekleyebilirsiniz.

Bu tarz kazanç sağlamak için bir bilgisayar ve bir internet bağlantısı yeterli. Evinizden, işyerinizden, okulunuzdan kısacası nete girdiğiniz her yerden kontör satarak kazanç elde edebilirsiniz.

Bu tarz satışta tek yapmanız gereken güvenilir bir site bulmak. Buda şu aşamada pek zor değil. Çevrenide çalışan bir bayiden yardım alabileceğiniz gibi bu tarz bir site ilede irtibata geçebilirsiniz.

Bu sayfada birkaç örnek web sitesi vereceğim. Belki işinize yarar. Belki kullanmayı düşünürsünüz….

Öncelikle benim sitelerle bir alakam olmayıp, bu işte daha önce 2 sene toptancılık yapan birisi olarak tanıdığım ve bildiğim sitelerin adreslerini ğpaylaşmaktayım. Bilgilerinize…

Toptan Kontor Scripti Satan Firmalar:

www.kntr.org
www.kontorsistem.com
www.parcakontoral.net

Toptan Kontör Satışı Yapan Birkaç Site:

www.netkontor.com
www.parcakontor.com.tr
www.vipbayi.com


Kaynak:http://www.kazancrehberi.net




Teknoloji
Bu Bilgiyi Paylaş :

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger