Bikini Diyetiyle Haftada 3 Kilo Vereceksiniz

0 yorum



Kahvaltıda, yağda iki yumurta, öğlen istenildiği kadar dana jambon yeniyor. Atıştırma olarak yumurta, yulaf kepeği ve doğal vanilla aromasıyla hazırlanan ev yapımı kurabiye tüketilebilir. Akşam yemeğinde ise, küp küp doğranmış dana eti soya sosu ve baharatla yarım saat marine edilerek, tavada çevrilmiş soğanlar ilave edilerek çok yüksek ısıda kısa süre pişiriliyor. Dukan, tatlı olarak ise, limonlu cheesecake önerisinde bulunuyor.


Kırmızı et grubundan yalnızca yağsız biftek veya dana eti yenilebilir. Fakat bunlar sadece ızgara, fırınlama veya yağsız haşlama şeklinde pişirilebilir.
Derisi alınmış tavuk ve hindi.
Sığır veya tavuk böbreği.
Beyaz etli, yağlı, dondurulmuş, kızartılmış, konserve, füme olması farketmeksizin tüm balık türleri.


Günde en fazla 2 yumurta. Kolesterolü olanlar yumurta sarısını haftada 3-4 kere yemeye özen göstermeli.
Tüm yağsız süt ürünleri. Yağsız meyveli yoğurt, günde en fazla 2 kase tüketilebilir.
Tatlandırıcı, baharat, sirke, limon suyu, turşu, soğan, hardal, az tuz, şekersiz ketçap ve sakız da arzu edildiği kadar tüketilebilir.


Bu Bilgiyi Paylaş :

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger