D.R Ömer Çoşkun Çoçuklar İçin İştah Açan Kür

0 yorum

Günümüzde ailelerin bir çoğunun ortak problemlerinden biri çocuklarının çokta iştahlı olmamasıdır. Bu nedenle aileler sıkıntılı zamanlar geçirmekte ve sık sık Hekim tedavisine başvurmaktadırlar. Bazı aileler ise hekim kontrolünün yanıtı sıra alternatif çözümler aramaktadır. Sizlere bugün ülkemizde alternatif ve bitkisel çözümler denilince ilk akla gelen isimlerden Ömer Çoşkun Hocamızın Çocuklar için iştah açıcı kürünü sunmak istiyoruz.


Çocukların iştahını açmanın ve sağlıklı olmalarının ilk şartı bol oksijen almalıdır. Bu nedenle evimizi ve özellikle çocuğumuzun odası iyi havalandırmak gerekir. Burun tıkanıklığıda çocuklarda iştahsızlık sebebidir. Bu nedenle çocuğumuzun burnu tıkalı ise serum fizyolojik uygulanır. Bunu kendimiz hazırlayabiliriz. Bir bardan kireçsiz suyu cezvede kaynatın ve tam kaynamaya başladığımda çay kaşığının ucu ile içine tuz koyun. Soğuduğunda çocuğunuz burnuna damlatın.


-Taze zencefil, çok iyi bir iştatah açıcıdır. Taze zencefili, yemeklerine ve çorbalarına 1 dilim katın.
- Okaliptüs yağı ile, çocuğunuzun odasında buhar yapın. Suyun içine, bir kaç damla damlatın. Kalorifer peteğinin üzerine koyun.

Bu Bilgiyi Paylaş :

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger