O Ses Türkiye Yarışması Başvuru Formu?

0 yorum

Yine bir Acun Medya Yarışması Olan O Ses Türkiye YArışması Yakın zamanda karşımızda olmaya hazırlanıyor sizin gözdeniz olacağını düşündüğümüz bu yarışma hakkında bilgi yuvası olarak öncelikle sizi format hakkında bilgi sahibi yapalım dedik. Sonrasında ise  yarışmaya nasıl başvuracağınızı kısaca anlatacağız.
Acun O Ses Türkiye Yarışması, Acun The Voice
O Ses Türkiye, Acun Ilıcalı’dan bir yarışma programı daha geliyor..
Acun Ilıcalı çeşitli yabancı kanallarda reyting rekorları kıran projeleri Türkiye’de yapmaya başladığından beri hep keyifle izlenmekte ve sıkı bir takipçi kitlesi oluşmakta. Bununla beraber Acun Ilıcalı, çeşitli medya organlarına verdiği röportajlarda Eylül’de yeni bir program başlayacağını belirtiyor.
Bu program Acun’un gözünde “Yeni Popstar” tabi farklı şeyler izlemek seyirci açısından da çok önemli.
O Ses Türkiye Programı Nedir?

.
Acun Ilıcalı: “O Ses Türkiye” isimli bir format aldım. Hollanda’da reyting rekoru kırmış bir reality show. Eylülde başlıyor. Bu kez jüri de yarışıyor. Yarışmacıları jüri seçiyor ve bir takım oluşturuyor. Kimin yarışmacısı birinci olursa o kazanmış oluyor. Jüri sahneye ters oturuyor, ters oturup yeteneğin sesini duyduğu zaman ancak sesini beğenirse düğmeye basıp koltuğu döndürüp yetenekle göz göze gelebiliyor. Ve bu şekilde ancak takımını alabiliyor. Adı da o yüzden “O Ses Türkiye“.
Acun Medya yeni projesi ile Ekim ayından itibaren Show TV ekranlarından Türkiye’nin en iyi sesini arayacak. Yayınlandığı ilk ülke olan Hollanda’da izlenme rekorları kıran ‘Voice of’, Amerika’da da yayına başladığı ilk günden itibaren büyük başarı elde etti.
Türkiye’nin en iyi seslerinden 4 ünlü sanatçının koçluk yapacağı yarışmada başarı için göz önünde bulundurulan tek unsur sesiniz.
Eğer Türkiye’nin en iyi sesi ben olabilirim diyorsanız; hemen başvurabilirsiniz.
O Ses Türkiye Yarışmasına Başvuru Formu
hakkında, bilgi, nedir, nedemek, nasıl, niçin, nerede, kısa özeti, özellikleri, anlamı, hakkında bilgiler, nelerdir, ne demektir, özeti, örnek, örnekler, performans ödevi, ödev, nedir, neye denir, nerede, nerde, hakkında bilgi, hakkında bilgiler, önemi Etiketler: 16 07 2011 ses yarısmaıs, o ses acun medya, o ses türkiye acun yarısma, o ses türkiye b aşvuru formu, o ses türkiye hakkında bilgi, o ses türkiye son başvuru tarihi
Bu Bilgiyi Paylaş :

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger