Samsung Galaxy Z Cep Telefonu Özellikleri,Fiyatı,Yorumları

1yorum

Cep Tlefonu denildiğinde son üç yıldır zirveye oynayan Samsungun Galaxy serisinden Z modeli hakkında bilgileri ,Fiyatını ve teknik Özellikleini bulacaksınızı.


Samsung Galaxy S II’nin ”kardeş cebi” Galaxy Z, İsveç’te ortaya çıktı. Galaxy S II’nin “küçük kardeşi” olarak adlandırılan cep, yüksekdonanım özelliklerine rağmen nispeten uygun fiyatıyla tüketicinin dikkatini çekmeyi amaçlıyor.
Cihazın özellilerine gelirsek, Galaxy Z 4.2 inç ekran, 1GHz çift çekirdekli işlemci (muhtemelen Nvidia Tegra 2), Super Clear LCD ekran ve Android 2.3'le beraber geliyor. Bunun yanında 8GB dahili depolama, 5 megapiksel kamera ve HD video kaydı özelliklerine sahip. Cihazın İsveç fiyatının 3.995 kronas, yani 630 dolar olduğu bilgisi veriliyor.



Samsung Galaxy Z Smartphone


Facebook, Twitter ve YouTube sosyal ağ ve paylaşım uygulamalarının önceden yüklü olarak geldiği yeni Samsung Galaxy Z smartphone akıllı telefon 4.2 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranı ve 1 GHz gücündeki işlemcisiyle keyifli ve akıcı bir kullanım performansı sağlıyor. Samsung Galaxy Z cep telefonunundiğer başlıca özellikleri arasında FM radyoyu, medya oynatıcıyı, Wi-Fi bağlantı desteğini ve LED flaşlı, HD kalitesinde video da kaydedebilen 5 megapiksel dijital kamerayı saymak mümkün.


Samsung Galaxy Z Android cep telefonu


5 megapiksel dijital kameralı bir akıllı telefon olan Samsung Galaxy Zsmartphone aynı zamanda entegre GPS fonksiyonuna da sahip. Androidsmartphone telefonlar alanında büyük bir deneyime sahip olan Samsung,Android 1.5 versiyonundan bu yana Android işletim sistemini kullanıyor. Tıpkı diğer Samsung Android modellerinde olduğu gibi Samsung Galaxy Z cep telefonu da TouchWiz kullanıcı arayüzüne sahip.


Samsung Galaxy Z akıllı telefon


Android işletim sistemli Samsung Galaxy Z akıllı telefonun diğer Androidmodellerle ortak diğer özellikleri arasında telefonseverlerin değişik sosyal paylaşım ortamlarından gelen tüm mesajlarının bir arada toplandığı Social Hub ve çok hızlı yazı yazmayı sağlayan Swype teknolojisi yer alıyor.


Samsung Galaxy Z smartphone cep telefonu


540 dakika konuşma süresine sahip olan Samsung Galaxy Z smartphone cep telefonunun stand-by bekleme süresi 620 saat. Samsung Galaxy Z 8 GB dâhili beleğe sahip ve telefonun mevcut beleği 32 GB’a kadar harici microSD hafıza kartları ile genişletilebiliyor.


Samsung Galaxy Z fiyatı


Yeni Samsung Galaxy Z smartphone cep telefonu İsveç’te 440 civarında bir satış fiyatı ile telefonseverlerin beğenisine sunulmuş durumda. Samsung Galaxy Z akıllı telefonun diğer ülkelerde ne zaman ve hangi satış fiyatı ile piyasaya sunulacağı henüz bilinmiyor. Samsung Galaxy Z akıllı telefonun test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı bir Samsung Galaxy Z incelemesini sizlere sunacağız.

Bu Bilgiyi Paylaş :

+ yorum + 1 yorum

3 Eylül 2013 15:47

Güzel ayrıntıları ile Büyük yazılan. Ben ayrıntıları seviyorum. Paylaşım için teşekkürler. cep telefonun

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger