Rüyada Uçmak

0 yorum

Rüyada uçtuğunu görmek tabiri, anlamı, yorumu. Rüyada uçmak ne anlama gelir, Uçmak ile ilgili rüya yorumları

Rüyada uçmak yaşlı bir kimse için ecelin yaklaştığına, genç bir kimse için ise, başarıya çağrışım yapar. Rüyasında uçtuğunu gören kimse, kendisinin bile fark edemediği doğal bir şekilde yükselir. Eğer zıplayarak yükselip, havalanırsa, adım adım, basamak basamak yükseleceği anlamına gelir.
Bir kimse rüyada bir yerden bir başka yere uçtuğunu görse, rüya sahibinin bulunduğu görevden daha yüksek bir göreve atanacağına işaret eder. Eğer kanadı olmadığı halde uçtuğunu görürse, bulunduğu görevden daha zor bir göreve atanacağına hükmedilir. Şayet evinden uçup tanımadığı bir başka eve uçtuğunu görür ise, hayatında değişiklik olacağına, şu an bilmediği bir yerde hayatına devam edeceğine işarettir.
Mahkum bir kimse rüyada bir kuş gibi kanatlanıp uçtuğunu görse, rüya sahibinin ummadığı bir anda hürriyetine kavuşacağına işaret eder. Eğer hasta bir kimse bu tür bir rüya görürse, o kimsenin ecelinin yakın olduğuna hükmedilir. Şayet bekâr bir kimse aynı rüyayı görse, rüya sahibinin evlenip yeni bir yuva kuracağına yorumlanır.
Evli bir kadın rüyada kanatlanıp bilinmeyen bir eve uçtuğunu görse, rüya sahibinin eşinden ayrılacağına, başka biriyle evleneceğine işaret eder. Eğer, göğe doğru uçup tekrar yere indiğini görürse, o kimsenin ölüm derecesinde bir hastalık geçirdikten sonra yeniden şifa bulacağına hükmedilir. Şayet uçtuktan sonra havada kaybolduğunu görür ise, rüyayı görenin öleceğine işarettir.
Bazı yorumcular da, bir kimsenin rüyada uçtuğunu görmesini, İslâmi ilimleri öğrenmeye veya hacca gitmeye işaret saymışlardır.
Rüyasında uçtuğunu gören insanın hayatında zevk verici olaylar görülecektir. Fakat uçarken korkuya kapıldığını görenin sorunları henüz sona ermemiştir. Rüyasında keyifle uçtuğunu gören ve gitgide yükseldiğini gören işte ilerler ve hatta başa geçer. Kimsenin bilmediği şeyleri öğrenir. Rüyasında uçarken birden ağırlaşıp taş gibi yere düşen bir rezalet yüzünden zor durumda kalır.
Bu Bilgiyi Paylaş :

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger