Simav’da 4.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

0 yorum



Simav’da, 5,4 kilometre derinlikte oluşan sarsıntıyı hissederek çadır ve evlerinden çıkan vatandaşlar, bir süre dışarıda bekledi.Yaklaşık 70 bin kişinin yaşadığı ilçe genelinde 25 bine yakın kişi çadırlarda barınıyor.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 04.31’de merkez üssü Simav olan 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.


Deprem, Kütahya il merkezi, Tavşanlı, Gediz, Şaphane, Pazarlar, Emet ve Hisarcık ilçelerinde de hissedildi.
Kütahya’nın Simav ilçesinde, 19 Mayıs’ta yaşanan 5,9 büyüklüğündeki www.hayalci.net depremin artçı sarsıntıları devam ederken, saat 04.31’de meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki sarsıntı vatandaşlar arasında korku ve endişeye yol açtı.


Bu Bilgiyi Paylaş :

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger