Sinema’da Bugün : Harry Potter ve Ölüm Yadigarları

0 yorum



Yedinci ve son Harry Potter kitabı “Harry Potter ve Ölüm Yadigarları”, sinemaya iki bölüm halinde uyarlandı. Serinin son filmi, ağırlıklı olarak serinin baş kötüsü Lord Voldemort (Ralph Fiennes) ve Harry Potter (Daniel Radcliffe) arasındaki savaşa odaklanıyor. Seri boyunca takip ettiğimiz Harry Potter, arkadaşları Ron (Rupert Grint) ile Hermione (Emma Watson); iksir hocası Severus Snape (Alan Rickman) ve koruyucularından Remus John Lupin (David Thewlis) gibi birçok karakterin akıbeti de bu son filmde belli oluyor.


Yönetmen David Yates’in Potter evrenini sinemaya aktarırken www.hayalci.net geçirdiği onca zaman, son filmin hakkını vermesini ve Potter sevenleri hayalkırıklığına uğratmayacak bir finale imza atmasını sağlıyor.


Bu Bilgiyi Paylaş :

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger