Galaxy S3 Performans Değerlendirmesi

0 yorum


.
Samsung'un yeni bombası şüphesiz Galaxy S3. Amiral gemisi S2'den sonra yeni amiral gemisi denilmesi sanıyorum ki yanlış olmaz. Pek çok kişi tarafından merakla beklenen ve Samsung tarafından sır gibi saklanan S3 performansı ile göz dolduruyor.
Her ne kadar tasarım yönünden ilk bakışta şıklık mesajı vermesede performansı yönünden hem testlerde hem dekullanıcıları tarafından tam puanı aldı.
Galaxy S3 için yapılan benchmarks testlerinden çıkan sonuç şu an için Android'in en iyi telefonunu çıkarmış olma durumunu kanıtlayan Samsung'un başarısını da göstermiş oldu.
İşte o testler ve sonuçları;
İşlemci Performans Testi (Yüksek Olan Daha İyi)
Galaxy S3'te İşlemci olarak  Exynos 4212, 1400 MHz Quad-Core kullanıldı. İşlemci performans testinde ilk sırada olma başarısını yakalamış oldu. Hemen arkasından ise Nvidia Tegra 3 Cortex-A9 1500 MHz Quad-Core işlemcisi kullanılan HTC One X geliyor.
JavaScript Performans Testi (Düşük Olan Daha İyi)
JavaScript performansı yönünden rakibi HTC One X'e çok olmasada yine belirgin bir oranda fark atan Galaxy S3, internet üzerindeki gezinti hızınızı belirgin şekilde arttırmış oluyor. Bu da daha hızlı yüklenen sayfaları beraberinde getiriyor.
HTML 5 Performans Testi (Yüksek Olan Daha İyi)
HTML 5 performans testlerinde rakiplerini yüksek oranda fark ile alt eden Galaxy S3 bu test sonucu ile de internet üzerinde gezinme de farkını göstermiş oldu.
Sonuç olarak performans yönünden hemen hemen tam puanı almış bir Galaxy S3 ile karşı karşıyayız. Android için 4 çekirdek gereksiz diyen İntel'in CEO'sunun sözlerini hatırlamakta da fayda var. Acaba bu kadar performans, performans testleri sadece göz doldurmak için mi düşünceside akla gelmiyor değil. Ancak performans yönü ile kendisini kanıtlamış bir Samsung modeli Galaxy S3 görüyoruz.
Bu Bilgiyi Paylaş :

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger