Profesyonel Tasarıma Sahip Websitenizi Ücretsiz Edinin

0 yorum


bedava-site-tasarimi
İnternet sektörü gerçekten çok büyük. Her geçen gün yeni bir kaliteli girişimlerle karşılaştıkça bunu daha iyi anlıyorum. İnternet üzerinde bu girişimlerle oldukça güzel işlerin ortaya çıkartıldığına şahit oluyoruz. Bugün karşılaştığım ve harika bulduğum bu girişimlerden sadece birisi olan Wix'e sizde merhaba deyin.
Wix bünyesinde barındırdığı binlerce hazır tasarımı ücretsiz olarak üyelerine sunan akıllı ve ücretsiz tasarımsitesi. Bu site sayesinde amatör çalışan tasarımcılar ve kendi işini kendisi görmek isteyenler için mükemmel bir ortam hazırlanmış. Öyle ki onlarca kategoriye özel yapılmış binlerce tasarımdan dilediğinizi seçip yalnızca bir kaç tıklama yaparak düzenlemek ve kendinizi o tasarıma yansıtmanız mümkün.
bedava-site-tasarla
Gelişmiş tasarım düzenleme özelliği sayesinde hazır tasarımı baştan sona dilediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Özellikle tasarımların çöp tasarımlar olmaması dikkatimi çeken nokta oldu. İster sıradan bir kullanıcı olun isterseniz herhangi bir işletme olun. Bünyesindeki tasarımlarla internette ki yerinizi rahatlıkla alabilirsiniz. Düzenleme yapmakta oldukça kolay. Düzenleyeceğiniz yere bir kaç kere tıklamanız ve ne eklemek ya da çıkartmak istiyorsanız her şey mümkün.
bedava-site
Wix aracılığı ile şimdiye dek 28,982,173 websitesi hazırlanmış ve yayına alınmış. Ne kadar geniş kullanıcı kitlesi olduğunu bu şekilde gösteren Wix'e buradan devam ederek ulaşabilirsiniz. Öncelikle üye olmanız ve daha sonra kategorinizi seçip o kategoriye has tasarımlardan herhangi birisini seçerek düzenlemeye başlayabilirsiniz.
Bu Bilgiyi Paylaş :

Yorum Gönder

Sitemizde sizlere ilginç gelebileceğine inandığımız her konuda yazılar ve bilgiler paylaşıyoruz. Sitemizde bulabilecekleriniz şöyle:Otomobil,sağlık,blog,haber,backlink,site ekle,banner ekle,html kodlar,dizi,film,ilginç bloglar,blogger için temalar,internet için bilgiler,siyasi görüşler,anketler,yazılımlar,ilginç siteler,ilginç insanlar,mesleklerle ilgili ayrıntılar,forumlar,fikir paylaşımları,yorumlar
 
Siteler: Oyun58 | Kadın Ve Yaşam | Dizi İzle
Copyright © 2011. Bilgi Blog - Tüm Hakları Saklıdır
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger